Gayvänliga hotell i Mallorca

Som jag har nämnt i ett tidigare inlägg, är Mallorca en gayvänliga resmål. Den homosexuella nattliv är koncentrerat främst i huvudstaden Palma. Lively (spanska) scen med urban känsla, bra barer, restauranger och trendiga butiker finns på gatan Joan Miro.
Hittade främst i helgen, i de sena timmarna, kan du korrigera många lokalbefolkningen här. De många stränderna är lätt att nå med buss eller till fots. Dock erbjuder ön inte bara utan fest och stränder, men också en inlandet på att upptäckas. Sol, sand och hav utgör fortfarande en bekymmersfri semester. Om du bara tänker på Mallorca till alkohol, sex och festa du blir positivt överraskad. Nedan kommer jag att beskriva ett antal gayvänliga hotell för dig.

Gay Hotel Aries (Palma). Detta gay-only Hotel Aries ligger i centrum av Palma de Mallorca mitt i scenen. Du kan nå till fots resten av staden och stranden. I närheten finns också flera sevärdheter som Forêt de Bellver-slottet, Mallorca-katedralen och Pueblo Espanol och många restauranger.
Dorint Royal Golf Resort & Spa (gay friendly) (Camp De Mar). Denna arkitektoniskt attraktiva förstklassiga hotell ligger på en framträdande plats i tall fylld bukten Camp de Mar. Hotellet ligger precis intill en 18-håls golfbana, är hotellet nära havet erbjuder hotellet även en stor friskvårdspaket. Sandstranden är cirka 300 meter och centrum på 200 meter.
Hotel Gran Melia Victoria (gay friendly) Palma. Gran Melia Victoria hotell ligger i centrum av Palmabukten, om en fem minuters promenad från den gamla stadskärnan och tio miles från flygplatsen. Från hotellet har du en underbar utsikt över Palmabukten, småbåtshamnen och katedralen. Det är bara 1,5 km från stadens centrum och Gamla stan. Kollektivtrafiken ligger direkt på hotellet. Restauranger, barer och klubbar ligger 100 meter.
Hotel Feliz (gay friendly) Palma. Hotel Feliz ligger i stadsdelen El Terreno, bara 10 minuter från den historiska stadskärnan i Palma. Restauranger, barer, butiker och en busshållplats finns i omedelbar närhet. Cala Mayor Beach är ca 2 km bort.
Hesperia Ciutat de Mallorca (gay friendly) Palma De Mallorca. Hotellet är beläget på en kulle nära Porto Pi shopping. Den historiska centrum är cirka 3 km, närmaste stranden i Cala Mayor ca 2 km. En busshållplats är ca 50 meter bort.
Hotel UR Portofino, Ciutat Jardí. Detta charmiga designhotell UR Portofino ligger i den östra förorten Ciutat Jardi, ca 8 km från staden Palma. Hotellet ligger bara några meter från den vackra boulevarden på en av de finaste och bäst utrustade stränder på ön. Den vackra gay bay Portals Vells är 18 km och 20 km bort Es Trenc. I omedelbar närhet finns restauranger, barer, pubar och nattklubbar.

Mallorca utflykter