Inga sex, droger och alkohol i Magaluf

Under den kommande sommarsäsongen är det att gå efter den ökända "fina engelsk stil" i Magaluf tillbaka för mer. Stadsfullmäktige i Calvià kommer att förbjuda alkoholkonsumtion på gatan och förbjuda organiserade dryckeslag i restaurangerna. Förutom att arbeta tillsammans med spanska kolleger för säkerhetsbrittiska poliser.
Detta är resultatet av en rad åtgärder till Balearerna regeringen arbetat tillsammans med rådhuset, delegering av staten och arbetsgivarorganisationerna och invånare i Magaluf och presenteras på onsdag. Domineras av den brittiska turism kustbyn hade gjort förra sommaren med olika kön, alkohol- och drogskandaler rubriker.
Balearerna turism minister Jaime Martínez meddelade att myndigheterna kommer att vidta hårda åtgärder i Magaluf för att förhindra skador på bilden av Mallorca som semestermål. Delegaterna i den spanska staten, Teresa Palmer, sade den internationella samarbetet har visat tidigare på andra platser goda resultat. Här i pilotprojekt spanska och utländska polis hade "blandade grupper använder" föreskrivs i lag och ordning i vissa turistområden.
Turismen zonen Magaluf förklaras av Balearerna regeringen heller denna fredag för "mogna turist zon", sade Martínez. Detta uttalande kommer att utgöra den rättsliga grunden för att ta dig dit i betydelsen av det gemensamma bästa, renovering av kustsamhället snabbare och mindre byråkratiskt attack kan.

Mallorca utflykter