Port Adriano Marina

Port Adriano Marina
Port Adriano är det super-lyxiga super-yacht hamnen i Mallorca.
Starck och öppnas i år har båtplatser för 80m super-yachter, butiker barer och restauranger.
Arbetet inleddes 2007 för att utvidga anläggningarna här på Port Adriano. Golvet i hamnen muddrades göra vattnet djupt nog för super-yachter och marinan byggnaden gjordes om av den franska designern Philipe Starck.

Tanken var att prioritera den dagliga användningen av hamnen genom att skapa ett utrymme som skulle vara attraktiv och funktionell för alla besökare till Port Adriano. Som sådan var det 240 underjordiska parkeringsplatser byggs så att besökarna kunde lätt komma för dagen utan att förstöra inställningen med en parkeringsplats.

Aspekter av hamnen har Starck blomstrar också, dessa förtöjningspollarna och ljusen hamnen är utformad för att smälta det inre av båtarna med hamnen och användningen av trä speglar däck i båtar.

Om du har en yacht 60million pund detta är verkligen en plats att föra här i Mallorca, men även om du inte har en båt finns det fortfarande goda anledningar att komma till Port Adriano, nämligen shoppa, äta och dricka.

Den shoppingområdet vid Port Adriano är hem för butiker, barer och restauranger och marinan gör en intressant kuliss till lunch eller middag.

Port Adriano är en lekplats för de super-rika, men det finns mycket här att göra en resa till marinan värt även om du inte äger en båt.

Mallorca utflykter