10 populära nakna stränder i Mallorca

Naken på semester, därför inget behov av Östersjön, Frankrike och Kroatien. Om du vill vara ränder solbränna på semester, det är mycket möjligt på den soliga ön Mallorca. Nedan kommer jag att beskriva de 10 polulairste nakna stränder.

Cala Mago ligger cirka åtta kilometer från Magaluf och nås via trappor. Förutom många naturister är även homosexuella som denna strand. Viken blev känd på 60-talet, när det skedde inspelningen av filmatiseringen av romanen "The Magus" av John Fowles.
Bay Grells i Palma (50 m): massor av stenar och grov sand kan vara orsakerna till det låga antalet besökare. Stranden ligger nära kryssningshamn, den Dique del Oeste. Vattnet är dessutom inte alltid klart av flödet.
 Cala Varques söder om Porto Cristo, denna harmonisering och naturist turister badkläder mycket bra, särskilt på grund av de två separata områden, mellan vilka det finns vassa stenar 150 meter.
Cala molto ligger bara tre kilometer från Cala Rajada. Stranden är ca 100 meter lång och mycket stenig på sina ställen. Få turister vet var man kan hitta denna avskild plats.
Cala Mesquida Capdepera är mycket populär bland turister och lokalbefolkningen. Den 300 meter långa sandstrand och grunt vatten är idealiska för bad, naken badande är definitivt inte ensam.
Es Canyeret är också känd som Playa de Llucalcari. Den steniga vik nära Deia och kristallklart vatten, men bara en liten sandstrand område.
Playa Es Caragol ligger i Santanyí. Det är en lång vit sandstrand. Du kör bil till fyren Ses Salines och sedan gå cirka två kilometer till stranden.
Cala Torta Arta är inte längre en hemlighet. På 150 meter långa stranden, inte bara nudist sola. Dvärg palmer, tallar och sanddyner göra resan en riktig naturupplevelse.
Sonen Real Stranden ligger bara tolv kilometer från Can Picafort. Det ligger i en natur och beror på de stora avstånden tidigare känt att lokalbefolkningen.
Den nudiststrand Es Pregons Gans ligger i den södra delen av ön Mallorca, är en härlig nudiststrand. Stranden är två kilometer från Colonia de Sant Jordi. För finsmakare stranden Es Pregons Grans anses vara en av de vackraste nakna stränder. Vattnet är kristallklart. Denna lugna strand är ren utan inblandning av mänskligheten och sanden är fin och vit. Den orörda stranden är 250 meter lång och cirka 20 till 25 meter bred.

Mallorca utflykter