Puerto Portals

Puerto Portals
Puerto Portals är det mycket  marinan fäst staden Portal Nous. Kom hit för glamorösa shopping, fascinerande människor tittar, dyr dricka, och naturligtvis, de flashiga båtar förtöjda i hamnen. Det är en verklig internationell plats - tänk på en mindre Monte Carlo och du är nästan there.It är faktiskt inte så stor - du kunde gå från ena änden till den andra på fem minuter - men poängen med att vara här är att sitta och njuta av värld som det går genom. Med gatan kaféer och restauranger läskigheter, kan du komma hit till frukost, lunch och middag, och beundra lyxbåtar och Ferraris & Porsches (och naturligtvis sina ägare!) Att paraden upp och ner fronten.

Det finns några designbutiker för shopping, som säljer smycken och klockor, mode, presenter och nautiska butiker. Däremellan hittar du också flott och mäklare yacht.

Förutom hamnen, det finns en härlig strand öster om fronten, och en av de bästa strandbarer Mallorca - Roxys Beach Bar. Det drivs av sydamerikaner och serverar mycket sangria och cocktails, tillsammans med snacks och smörgåsar. Det är en fab plats att avrunda en dag av sol-bad, och de erbjuder en jolle service till båtar förankrade i den lilla viken.

Den andra sevärdhet i området är Marineland där du hittar delfiner och hav visar lion, exotiska fåglar, pingviner, ett akvarium och ett litet barns vattenpark. Granne till Marineland ligger Mood Beach Club som lockar en bra blandning av lokalbefolkningen och semesterfirare.

Mallorca utflykter