Övervintrande på Mallorca

Mallorca är i tillägg till de andra öarna i Balearerna och Kanarieöarna, de mest populära destinationerna att övervintra. Även om vattentemperaturer är endast omkring 13 till 15 grader Celsius, och det finns ingen idé att bada under vintermånaderna, men ön har bara så mycket mer att erbjuda. Det finns inga trånga stränder och fantastiska låga priser. Det är tyst på gatorna och ofta endast öppna hotell nära stranden. Mallorca på vintern är ett paradis för dem som vill fly kalla och blöta vintern och är ute efter en lite lugn. Cyklister och vandrare kommer helt till sin rätt, de har hela ön för sig själva.

Boende: hotell och lägenheter erbjuds ofta till kraftigt reducerade priser för en längre period. Uthyrning kan bokas. Gynnsamma Naturligtvis stängde några attraktioner som äventyrsbad. Nu kan du njuta av de många romantiska stränderna på den östra kusten av Mallorca, utan paraplyer och solstolar.

Vintermånaderna är också den tid på billiga flyg till Mallorca. Efter september priserna faller kraftigt. Om du är flexibel, snabb bok.

Mallorca utflykter