Mallorca mycket mer än bara sol och strand

grottor Drach
Fler och fler utländska turister men även turister från fastlandet är inte bara för solen och stranden på Mallorca. De letar efter nya upptäckter, kultur och gastronomi.
Mallorca erbjuder något för alla, naturligtvis, soldyrkare helt till sina funktioner, men även natur-och kulturälskare, den idrottsman och den kulinariska mottagaren, även om du planerar att shoppa, kan du besöka ön Mallorca. Dessutom erbjuder ön naturligt för varje ung 24-timmars underhållning.
På kvällen finns det olika föreställningar, som kommer att säkerställa Mallorca kväll för kul dessutom finns det många stora diskotek och klubbar. I den komplexa Son Amar (Ctra Palma - Soller, Km 10,8) olika evenemang hålls, inklusive middag visar.
Teatrarna ger också på sommaren för ett intressant program, som omfattar konstnärerna Bertin Osborne och Arevalo i juli månad i Jersey teater. I augusti den spektakulära El Circo del Sol i Palma Arena.
Njut av naturen du från norr till söder och från öst till väst. Besök en av de djupa underjordiska grottor, fråga efter de inhemska arterna i parker som den Galatzó Puig, full av natur och aktiviteter som passar hela familjen. Parc Natural de s'Albufera i norra delen av ön är värt ett besök, liksom Botaniska trädgården i Sóller. Ta ett kliv till den magiska ön Cabrera med sin blandning av historia och natur. Du kan också besöka Mallorca Planetarium de Costitx.
Små barn älskar stranden, men det är en intressant Marine delfinarium och marin djurpark. I Katmandu Park i Magaluf är en nöjespark som skapar en höjdpunkt för unga och gamla under sin semester på ön Mallorca.
La Granja de Esporles är en av de andra platser som du kan besöka här är främst visas i kombination med den vackra arkitektur och natur. Tidigare invånarna i Mallorca Den Seguí familjeägt gården dig ett varmt välkomnande. Den nuvarande spanske kungen Felipe, släpptes den 5 augusti, 2013, tillsammans med sin make och barn, ett besök på La Granja. Intressant för barn är också Akvariet i Palma, en marinpark med mer än åtta tusen djur av 700 olika arter.
På ön Mallorca, du kan också tillräcklig erfarenhet inom kultur, besöka en av de museer i Palma till exempel, till exempel El Museo de Es Baluard (modern konst). Valldemossa Valldemossa kommunalt museum Chopin Museum.

Mallorca utflykter