Handikappade semester Mallorca

Den soliga ön Mallorca är ett fantastiskt resmål för funktionshindrade.
Alla stora flygbolag erbjuder service för personer med funktionshinder. Så var redo att rulla vid grinden. När allt måste din egen rullstol placeras i lastutrymmet. Också ombord är ofta rullstolar utan extra kostnad. Även en blind ledarhund kan tas ombord, naturligtvis tillämpas reglerna och de vanliga inträdeskraven i flygbolaget. Efterfrågan på aktuell information från researrangören eller flygbolag.
Palma de Mallorca flygplats har faciliteter för funktionshindrade, inklusive särskilda hissar, rullstolsramper, rullstolsanpassade toaletter och gott om parkeringsplatser för handikappade. En särskild busslinje av kollektivtrafiken i Palma erbjuder ön turer för handikappade. För platser som är svåra att nå med buss, det finns särskilda taxibilar.
Nedan kommer jag räkna ett antal hotell, som är speciellt konstruerade och därför mycket lämplig för din semester på Mallorca.

Hotell Ponent Mar **** / Palmanova. Hotellet har fått flera utmärkelser för sin rullstolar och bekvämligheter för rullstolar. Hotellet är särskilt populärt med gäster från Skandinavien.
Protur Safari Park **** / Sa Coma. Handikappanpassat lägenheter för upp till 4 personer och en pool med en stol lyft tillgängliga. Ett varierat underhållningsprogram kommer säkert att hålla dig sysselsatt.
Hipotel Mediterraneo **** / Sa Coma. Den idealiska beach hotel för rullstolsanvändare, med rum med utsikt över havet. Den rullstols Stranden ligger precis utanför dörren. Hennes pool på hotellet har en hiss.
Sa Coma Playa Hotel & Spa **** / Sa Coma. Hotellet renoverades 20111. Den rullstols Hotellet ligger bara 300 meter från sandstranden. Halvpension eller all inclusive är möjlig.
Palmeras Playa **** / Sa Coma. All-inclusive-stranden, sitter med hiss för poolen och en strand rullstol är redo för dig.
Hotel Cap de Mar **** / Cala Bona. Utomhus trapphiss, rullstols endast av en strandpromenad från stranden.
Hotel El Cid **** / Playa de Palma. Hotellet har en utomhuspool med en stollift. Stranden direkt framför hotellet kan du lätt nå med rullstol.
Aya Hotel **** / Playa de Palma. Idealiskt beläget på höjden av 4 Balenario mitt festligheterna i El Arenal. Sök spänning du under din semester i ett bekvämt boende, Aya Hotel är ett stort hotell.
Hotel Cala Millor Garden *** / Cala Millor. Detta hotell är endast för vuxna och barn är inte tillåtna.
Garbi **** Cala Millor / Cala Millor. Ny lugnt boende bara 400 meter från stranden. 4 rullstolsanpassad lägenheter och all inclusive. Poolen är utrustad med en stollift.
**** Hotel Isla Mallorca / Palma. Stad Hotel centralt beläget nära de främsta kulturella sevärdheterna i Palma, och butiker finns i närheten. De bekväma rum och en pool med en stollift, med rullstol.

Mallorca utflykter