Son Baulo vit sandstrand nära Ca'n Picafort på Mallorca

Stranden i Son Baulo är ett bra alternativ till de överbefolkade stränder i den intilliggande Can Picafort. Den vita sandstranden i San Baulo är trångt, men det har lyckats behålla sin karaktär och ger dem mer klass än den större och mer kända granne.

Son Baulo är en kort promenad från den södra spetsen av Can Picafort på norra Mallorca, är den nyaste delen av den större staden.
Stranden är lätt att hitta om du följer skyltarna för Can Picafort följer, det finns gott om parkeringsplatser. Denna strand är väl värt en dagsutflykt. Om du vill stanna i Son Baulo, kan du också använda buss nummer 2, vilket säkerställer en god anslutning mellan Puerto Alcudia, Puerto Alcudia och Pollenca. Du har alltså god tillgång till några av de andra platserna på norra kusten av Mallorca.

Playa de Son Baulo är en vacker strand med turkost vatten och en fantastisk utsikt över det bergiga Cap Ferrutx i fjärran. Stranden är ca 200 meter lång och solstolar tillhandahålls och naturligtvis du inte kan förbise sanddyner. På sidorna kan du helt snorkel. En naturlig sandbank att du lätt kan rinna ut i havet.
Badvakter, duschar och toaletter och en första hjälpen inlägg är närvarande. Personer med funktionshinder kan i sina rullstolar genom en trä gångväg nå stranden.

Sanden är fin, mjuk och vit, några strandbarer drycker och snacks. Staden har stormarknader, apotek och souvenirbutiker, barer och restauranger och en hantverksmarknad på kvällen.

De befintliga hotell är generellt högre kvalitet än i andra delar av staden.
Den stora 3-stjärnigt hotell Son Baulo, som gränsar till stranden har en egen restaurang, pool och tillgång till stranden.

Mallorca utflykter