Mallorca Playa de Palma hotell lägenheter

I centrala Playa de Palma, inte långt från stranden hittar du det familjevänliga lägenhetshotellet Houm Plaza Son Rigo. Här bor du bara några minuters promenad från en av Mallorca bästa sandstränder där du kan njuta av din dag i solen och simma i det stora blå. Du kan också njuta av en härlig promenad längs strandpromenaden.




Hotel Pabisa Chico är ett charmigt All Inclusive hotell som ligger centralt i Playa de Palma och på gångavstånd till den härliga sandstranden.

Hotellets 95 rum är trevligt inredda och ligger i en byggnad med fyra våningar.




Hotell Sant Jordi är ett populärt hotell som ligger nära sandstranden i utkanten av Playa de Palma. Här har du bra möjlighet för att njuta av allt det goda, som Mallorca har att erbjuda: solen, havet, stranden, god mat och bra service. Rummen är enkelt inredda och alla har balkong, vissa med havsutsikt. Hotell Sant Jordi har ett trevlig litet poolområde med pool, separat barnpool och jacuzzi.




HM Tropical Hotel är ett underbart hotell med ett utmärkt läge på stranden och väldigt bra service. Rummen är trevligt inredda, alla har balkong och kan bokas med havsutsikt. HM Tropical ligger i ett lugnt område i Playa de Palma, men du är fortfarande nära restauranger och butiker.




HM Gran Fiesta Hotel ligger vid den härliga sandstranden och inom gångavstånd från Playa de Palmas centrum. Hotellet är populärt och har många återkommande gäster. Hotell HM Gran Fiesta har ett stort poolområde och en mysig bar med utsikt över havet och strandpromenaden.




Vuxenhotellet THB Maria Isabel ligger i semesterorten Palma de Playa. Här bor du nära stadens barer och restauranger med bara några minuters promenad från den livliga strandgatan och stranden. Du kan också njuta av solen från hotellets pool där en tupplur i solen kan kombineras med ett svalkande dopp i poolen.





I Palma bor du på en av Mallorcas bästa sandstränder och har samtidigt ett riktigt bra läge, bara 10 km från staden Palma de Mallorca. I Playa de Palma är det ett stort utbud av restauranger med bra spanska specialliter och internationella maträtter. Under sommarmånaderna hittar du också ett livligt nattliv.

Den härliga sandstranden är bred och sträcker sig 5 km från utkanten av Palma de Mallorca till den andra sidan av Playa de Palma. Här finns det strandbarer, solstolar, parasoller, omklädningsrum och duschar, så dina stranddagar blir utan minsta besvär - du behöver bara hitta en plats att slå dig ner och njuta av utsikten, solen, havet och semester. En livlig strandpromenad följer hela stranden, och här ligger restauranger, barer och butiker sida vid sida.

Sunweb har ett urval av bra och billiga hotell i Playa de Palma. Vi erbjuder lägenhetshotell och hotell med möjlighet till All Inclusive.

Vi erbjuder Playa de Palma till särskilt för vuxna, ungdomar och familjer med äldre barn, som vill kombinera en semester vid stranden med upplevelser i staden.


Sunweb erbjuder dansk guideservice under hela säsongen i Playa de Palma. Våra danska guider besöker ditt hotell eller någonstans i närheten flera gånger under din semester. Vi erbjuder också flera utflykter med dansk guide.

Mallorca utflykter