Mallorca El Arenal hotell lägenheter

Hotel Marina Playa de Palma ligger i livliga El Arenals centrum nere vid den vackra sandstranden. Hotellet har en liten pool på takterrassen, och härifrån har du en magnifik utsikt över havet. Marina Playa de Palma är den perfekta utgångspunkten för en riktig strandsemester.




Whala!Beach Apartments är ett trevligt och välkomnande hotell som har det perfekta läget i El Arenal med ett stort utbud av restauranger och stadens bästa barer i närheten av hotellet.




Hotel Luna & Luna Park består av två byggnader med trevligt inredda rum. Hotellet har ett utmärkt läge nära El Arenals livliga centrum och ligger även inom gångavstånd från den inbjudande sandstranden. Här bor du med All Inclusive där måltider, snacks och drycker ingår.




Blue Sea Arenal Tower är ett ljust och inbjudande vuxenhotell beläget centralt i El Arenal och bara några minuters promenad från stadens populära sandstrand. Hotellets centrala läge gör att du kan njuta av din semester på stranden medan kvällen kan spenderas med att utforska El Arenals många restauranger och barer.




Azuline Hotel Bahamas är ett trevligt hotell av medelstandard som ligger inom gångavstånd från både stranden och El Arenals livliga centrum. På Azuline Hotel Bahamas hittar du ett litet men mysigt poolområde och på första våningen kan du koppla av i hotellets loungemöbler utomhus. 




El Arenal ligger i anslutning till Playa de Palma och är under högsommaren (juni-augusti) det perfekta semesterresmålet om du önskar att kombinera avkopplande dagar på stranden med ett attraktivt nattliv med ett överflöd av barer och klubbar. Många ungdomar, vuxna och familjer med äldre barn föredrar att bo i El Arenal eftersom staden har allt! Saknar du den stora staden, eller vill du gärna ut och shoppa ligger staden Palma de Mallorca bara ca 15 km härifrån.

Före och efter högsommaren är tempot mycket tystare och El Arenaloch  rekommenderas då för barnfamiljer, eftersom här utöver den fina sandstranden också finns många kaféer, restauranger och butiker längs strandpromenaden och i centrum.

Vi erbjuder ett stort urval av bra och billiga hotell i El Arenal. Vi har lägenhetsanläggningar, mindre hotell och All Inclsuive familjehotell. Oavsett, hur du önskar att bo under semestern i El Arenal, kan vi hitta en bra erbjudande för dig.

Sunweb erbjuder skandinavisk guideservice under hela säsongen i El Arenal. Våra guider besöker ditt hotell eller någonstans i närheten flera gånger under din semester. Vi erbjuder också flera utflykter med skandinavisk guide.

Jeepsafari
Upptäck Mallorcas vackra landskap i öppna jeepar. Vi kör över kullar, på små vägar och i terräng genom skogen. Längs vägen kan du njuta av en fantastisk utsikt över Mallorca, och öns vackra vikar. På denna resa får du se sidor av Mallorca som du aldrig annars hade fått uppleva. Turen tar dig upp i bergen på Mallorcas sydkust. Efter att ha njutit av naturen kommer vi att ta en "back to nature" picknick-lunch. Därefter kör vi längs kusten får beundra många av de mysiga bergsbyarna. Njut av en oförglömlig dag.

Cuevas del Drach
Ge dig ut på ett spännande besök till Mallorcas största och mest imponerande grotta. Vi börjar med ett besök i den närliggande staden Porto Cristo på Mallorcas östkust. Härifrån reser vi till den imponerande grottan, där ett 2 km långt underjordiskt nätverk av stigar leder dig runt bland vackra och imponerande stalaktiter. I djupet av grottan kommer vi fram till en vacker underjordisk sjö. Där väntar en ljusshow och en liten klassisk konsert framförd på gondoler, som seglar fram och tillbaka mellan stalaktiterna och publiken. En spännande upplevelse som är unik för Mallorca.

Rundtur på ön

På denna dagsutlykt kan du uppleva Mallorcas spännande naturupplevelser. Vi börjar med att åka med bussen till Inca, som är känt för sina läderprodukter. Vi besöker en läderfabrik och kör därefter vidare till bergskedjan Sierra de Tramuntana. Här kan vi njuta av den storslagna utsikten, tills vi stannar vid det berömda klostret i Luc. Vi kör till Mallorcas högsta berg Puig Major, som ligger 1445 meter över havet. Efter det går turen vidare till La Calobra, där du har tid på egen hand. Därefter seglar vi längs floden Torrente de Pareis till den naturliga hamn i Puerto de Soller. Turen fortsätter sedan med spårvagn och järnväg genom det vackra landskapet. Vi fortsätter i buss längs kusten genom konstnärskolonin Deia och den pittoreska bergsbyn Valdemossa. Ta reda på vilka amerikansk stjärn-skådespelare, som har sitt eget museum här.

Mallorca utflykter