Mallorca Alcudia hotell och lägenheter

Hotel Condesa är ett trevligt All Inclusive-hotell med ett utmärkt läge vid den fantastiska sandstranden i Alcudia på Mallorca östkust.




Aparthotel Alcudia Beach är ett bekvämt All Inclusive hotell med ett bra läge centralt i semesterorten Alcudia. Den fantastiska sandstranden ligger bara några minuters promenad från hotelle..



JS Sol de Alcudia Hotel är ett bra val för dem som vill bo centralt under sin semester på Mallorca. Här bor du i den populära turistorten Alcudia, omgiven av stadens butiker, restauranger och barer. 



Hotel Roc Boccaccio är ett billigt All Inclusive-hotell av medelstandard som ligger mitt i den charmiga turistorten Alcudia, bara 150 meter från den vackra breda sandstranden.



Eix Alcudia Hotel är ett vuen-hotell och därmed idealiskt för dem som känner för en barnfri semester. Hotellet ligger nära den vackra sandstranden i Puerto de Alcudia och ligger samtidigt bara en trevlig promenad från Alcudias gamla stadsdel.



Hotel HSM President Golf & Spa är hotellet för dig som både vill skämma bort dig och smatidigt ha en aktiv semester. Hotellets lugna läge ger dig möjlighet att koppla av vid en av de tre poolerna eller vid den närliggande stranden. 



Hotel Globales Condes de Alcudia är ett prisvärt hotell med enkel All inclusive och ett bra läge, ca 150 meter från den magnifika sandstranden i Puerto de Alcudia. Härifrån kan du promenera till gamla stadsdelen och till den pittoreska hamnen, där det finns trevliga restauranger och butiker.



Hotel Bahia de Alcudia är en fantastisk resemål för en underbar semester i den trevliga staden Alcudia. Den har allt du behöver och stranden ligger endast ett stenkast bort. Det är också möjligt att stanna på hotellet och koppla av: på en solstol vid poolen kommer du att kunna njuta av semestern!



Alcudia är en av de populäraste semesterorterna på Mallorca. Staden ligger på norra kusten av Mallorca med en 14 km lång fin sandstrand som är både bred och grunt och därför mycket lämplig för barn. Längs stranden finns en strandpromenad där du hittar ett stort urval av restauranger, kaféer och butiker. På kvällarna är staden lika livlig som på natten - här finns det många barer, klubbar och dansplatser med levande musik.

Besök också den ursprungliga staden, som ligger några km från kusten. Här är de vackra gamla byggnaderna från 1600-talet, omgiven av de gamla stadsmuren. Hamnstaden Puerto de Alcudia är också värt ett besök med sin mysiga småbåtshamn och olika fiskrestauranger. Det ligger några km från det nya centrumet i Alcudia.

Alcudia är familjeparadiset på Mallorca och har flera bra och prisvärda familjehotell, där du bor på gångavstånd från stranden. Här är en oförglömlig semesterupplevelse för hela familjen.

Sunweb erbjuder skandinaviska guider under hela säsongen i Alcudia. Våra guider besöker ditt hotell eller någonstans i närheten flera gånger under din semester. Vi erbjuder också olika utflykter med den skandinaviska guiden.


Vi erbjuder ett bra urval av utflykter under din resa till Mallorca. Nedan ser du våra favoritflygningar för våra gäster, men vi erbjuder också mer på webbplatsen. De angivna priserna är endast för vägledning och det finns ofta specialrabatter för barn och spädbarn. Det är möjligt att utflyktsprogrammet kan avvika från beskrivningen eller avbrytas på grund av bristande efterfrågan.

Mallorca utflykter