Mallorca Cala d'Or hotell och lägenheter

Gavimar Ariel Chico Club Resort ligger i den charmiga turistorten Cala d'Or, på Mallorcas östkust. Härifrån har du några minuters promenad till centrum där du hittar ett bra utbud av inbjudande restauranger och butiker.



Hotel Calimera Es Talaial är ett barnvänligt familjehotell med fina anläggningar och centralt läge. Här är det upplagt för avkoppling, njutning och massor av underhållning för både stora och små. Lägenhetsboendet har en mängd anläggningar, som utan tvekan kommer att garantera en härlig semester för hela familjen. 



Hotel Gavimar Cala Gran Costa del Sur har ett härligt läge i den charmiga turistorten Cala d'Or på Mallorcas östkust. Härifrån har du bara några minuters promenad till både stranden och centrum. Gavimar Cala Gran är en del av en större anläggning, och i ditt boende ingår det balkong.



Primasol Cala d'Or Gardens ligger på gångavstånd till Cala Egos stranden och här kan du koppla av i trevliga omgivningar under hela semestern. PrimaSol Cala d'Or Gardens har ett härligt poolområde som är omgivet av vackra palmer.



Hotel Ferrera Blanca är ett inbjudande hotell av god standard som ligger bara några meter från stranden och på gångavstånd till Cala d'Or´s charmiga centrum. Hotel Ferrera Blanca är populärt bland både vuxna och barnfamiljer som gärna vill bo bekvämt under sin semester på Mallorca.



Palia Dolce Farniente är ett populärt All Inclusive-hotell som ligger på gångavstånd till stranden och ca 3 km från Cala d'Ors charmiga centrum. Hotellet har 300 rum, som ligger i olika låga byggnader utspridda runt den stora trädgården och med det populära poolområdet som hotellets naturliga centrum.



Palia Puerto del Sol Apartments är av medel standard och ligger i utkanten av den charmiga Cala d'Or, på gångavstånd från stranden Cala Llonga. I boendet ingår det All Inclusive, där måltider, snacks och drycker ingår i priset hemifrån. Lägenheterna är rymliga, tvårumslägenheter med plats för upp till 6 personer.



Om du vill kombinera All Inclusive-semester med bekvämligheten av att bo i lägenhet är Gavimar La Mirada Apartments i Cala d'Or det rätta valet för din nästa semester.



Roc Las Rocas Hotel är en trevlig All Inclusive-hotell i den underbara semesterorten Cala D'Or. Njut av vackra pooler, god mat och en god natts sömn i de bekväma sviterna. Från Roc Las Rocas Hotel är det bara en kort promenad till stranden. Missa inte besöka Mallorcas huvudstad Palma och upptäck resten av denna speciella ö.



Cala d'Or är ett av de mest populära resmål på den spanska ön Mallorca. Namnet betyder "den gyllene viken", och på resor till Cala d'Or väntar en charmerande stad i vackrer miljö. Staden ligger på Mallorcas östkust, ca 65 km öster om Palma de Mallorca.

Kustlinjen består av flera små vikar ("calas" som de kallas lokalt) med sandstränder som har mycket klart vatten, ofta omgiven av klippor. Från hotellerna kan du gå till den närmaste cala. De små vikarna ger dina stranddagar en riktigt mysig och avslappnad atmosfär. Nära centrum hittar du fem calas; Cala Gran, Cala d'Or, Cala Esmeralda, Cala Ferrera och den minsta Cala Serena. Om du vill krydda instagram-flödet vackra bilder kommer du inte bli besviken.

Cala d'Or är en charmig stad, som huvudsakligen består av låga, vitkalkade hus. Under din semester bör du passa på att besöka den fina marinan, Port Petit, där du kan förutom att beundra de lyxiga yachterna också hitta ett bra urval av utmärkta skaldjur- och tapas restauranger. I staden ligger en lite minder, men oerhört vacker, sandstrand som är omgiven av klippor där vattnet är mycket lugnt.


Vi rekommenderar Cala d'Or för båda familjer med barn och vuxna som vill semestra i vackra omgivningar med fokus på stranddagar och upplevelser i staden.

Mallorca utflykter