Dolda stränder Mallorca

Caló des Marmols
Ön Mallorca har massor av stränder, även människor som har levt i många år och levde på Mallorca utflykter fortfarande flera dolda stränder längs kusten av Mallorca.

Jag har för dig en sammanställning av de mest dolda och vackraste stränderna på Mallorca. Perfekt om du är angelägna om att överväga något nytt att upptäcka och njuta av den fantastiska naturen.




Platja des Coll Baix ligger på den norra kusten av ön. Det är svårt att komma åt, men väl värt besväret. Du kan nå stranden från Alcudia från Carrer Eclipsi. tittar på slutet av gatan för att kolla in Cami de l 'Alou börjar. Följ denna väg ca 2 km, sedan böja till höger där du hittar Camí de la Muntanya de Coll Baix. Kör till slutet av gatan och parkera bilen. Den sista delen måste du gå. Det finns skyltar överallt som leder till Platja des Coll Baix. Efter ca 1 km kommer du till din destination. En öken strand omgiven av turkosa vatten och ett fantastiskt landskap.
 Arenal de ses Assussenes är inte bara en vacker sandstrand, men också en historisk plats. Talaiotic ruiner är utspridda längs stranden och påminner oss om den förhistoriska historia Mallorca. Det enklaste sättet att åstadkomma denna unika plats är att köra till Son Bauló stranden i Can Picafort. Därifrån går cirka 300 meter österut.
Es Calo, ta ett dopp i det kristallklara vattnet i viken inbäddat mellan bergen i Llevant. Det är en perfekt plats för snorkling, vattnen är fulla av intressanta klippformationer, som ger en spektakulär undervattensvärld. Varnas, det är ganska en promenad för att komma dit! Du kör hela vägen till Cala Mata, sedan gå 3 km österut längs kusten.
Sa Font Celada, en sandstrand som ligger i nordöstra Mallorca, en sällsynthet i detta område! Tillbringa dagen på stranden och njuta av den unika landskapet i Llevant Nature Park. Du kan nå stranden genom att följa passning från Cala Mitjana.
Cala Sequer är perfekt för alla som vill ha en strand alls och bara för sig själva. Inte många turister vet var man kan hitta denna strand. Fred och utrymme, men du behöver lite att behöva komma. Ta avfarten mot agriturismo San Josep de Baix, som ligger på vägen från Porto Colom Porto Cristo. Kör hela vägen till slutet och sedan är det dags att sätta på dina promenadskor, måste du gå några kilometer för att nå stranden.
Sa Canova, en lång sandstrand i bukten Alcudia mellan Son Serra de Marina och Colonia de Sant Pere. Det liknar Es Trenc, men inte så upptagen, det är för övrigt också en nudiststrand. Du kan nå stranden till fots från stranden Son Serra de Marina, eller från S'Estanyol stranden.
Caló des Marmols är en pärla gömd bland klipporna i östra kusten av ön. Det är en lång promenad dit hela vägen från Cap de ses Salines, följa den väg längs kusten. Du får se några av de mest fantastiska utsikt över ön.
Es Dofi inte lika känd som andra stränder på sydkusten, men lika vacker. Es Dofi gör påminna er om att paradiset består av vit sand och kristallklart vatten. Från Colonia de Sant Jordi 1,5 km promenad öster och du når pärla.
Cala en Basset är en liten stenig vik nära kustbyn Sant Elm. Den orörda skönhet stranden är uppfriskande jämfört med de flesta stränder i sydvästra Mallorca. Avgång från Calle Sant Elm Poppia tills du ser en hög med stenar, vandrare varumärke punkt, följ vägen till stranden.
Cala Boquer, en vacker strand omgiven av den dramatiska kustlinjen Formentor.
Energin av vågorna och de hårda landskapet, så att du kommer att ha rädsla. Parkering nära Oro Playa Apart, är det lätt att hitta porten till Finca Boquer. Därifrån följer banan hela vägen till viken.

Mallorca utflykter