Biniali vin byn Mallorca

Från Palma är huvudstad på ön Mallorca med bil bara 26,4 km från byn Biniali. Denna by tillhör och platsen Ca s Cana, Jornets, Ruberts, Sencelles och Son Arrosa Sencelles till kommunen och ligger i regionen Pla de Mallorca. Biniali bor bara 220 personer i ett skyddat kulturarv. Byggprojekt och planer är att vara strikt kontrollerad, eftersom bevarade identitet byn.

Det omgivande landskapet präglas av åkrar och jordbruksmark, med utsikt över den närliggande imponerande Tramuntana bergen. Församlingskyrkan Església Parroquial de Sant Cristòfol med klocktornet du inte kommer att glömma. Den enkla sandsten kyrka byggd med taket ett järn kors byggdes på 16-talet. Altaret är dekorerad med en bild av St. Christopher.

Vinodling i Biniali
Vinet är mycket viktigt i området kring Biniali. I området finns flera bodegor, de bjuder besökare för turer och vinprovningar. Så även under 2005, provsmakning av bröderna Miquel och Matias Batle Pastor Biniali. Vinet i denna provning är av högsta kvalitet, viner har redan vunnit flera guld, silver och brons priser inkluderar från Bryssel och Madrid. Chardonnay tilldelades också, jäsningen ägde rum i ett kärl av Frans eikenhout. Denna metod är speciellt och utförs av ett par vinproducenter. Varje år runt 90.000 flaskor vin som produceras på vingården Binigrau.

Biniali har mysiga kaféer och barer där du kan prova läckra delikatesser. Parken Merendero Biniali och vindlande gator i centrum inbjuder dig att promenera och utforska.

Den största köpcentrum av ön Mallorca, Marratxi Festival Park Outlets är bara 13 kilometer. Bara 550 meter från centrum av byn Biniali ligger i byn S'Hort Vell, en ridskola för barn (ponny klubb), som också specialiserat sig på hästterapi för personer med funktionshinder. Många aktiviteter erbjuds i stallet. Alla ridlärare och terapeuter har yrkesutbildning och den nödvändiga erfarenheten.
Varje lördag en marknad hålls i centrum av Biniali, där lokala färska grönsaker och frukter erbjuds i regionen.

Biniali du kan bo i ett av de hyrda hus. I centrum hittar du fred i Mallorca och njuta av de ändlösa sommardagar. Ofta husen utrustade med pool och grill och de har en privat parkering.

Mallorca utflykter