Playa de Muro mångsidiga semesterort Mallorca

På norra kusten av Mallorca ligger den lilla semesterorten Playa de Muro. Detta semestermål är omgivet av vacker natur och det finns många sevärdheter i området. Playa de Muro har en lång strand på cirka fem kilometer, avbruten av en kanal som är direkt ansluten till Medelhavet. Längs stranden ligger en liten mittkorg där några barer, diskotek och restauranger finns.

Playa de Muro har mer än 5 kilometer oförstörd strand. På kort avstånd hittar du Albufera Natural Park med många fåglar, amfibier, reptiler, sanddyner, myrar och tallskogar. Du kan göra vackra promenader här. För mer underhållning är Alcudia cirka 10 minuter bort med bil. De smala gatorna med autentiska hus leder dig i Alcudia till det historiska torget med flera restauranger och terrasser. De som letar efter en lugn badort för att njuta av den spanska solen i en avslappnad atmosfär, gå på semester till Playa de Muro.

I Playa de Muro kan du koppla av på sandstranden. Har du fått tillräckligt med vila? Gå sedan till en dag med shopping i Palma med massor av trendiga butiker. Vill du hellre göra något kulturellt, så kan du besöka Soller. Denna vackra, välmående stad är omgiven av apelsinlundar och är välsignad med imponerande arkitektur. Från fantastisk utsikt kan du njuta av Cap de Formentor. Denna plats ligger på den nordligaste spetsen av Mallorca. Branta klippor stiger 400 meter höga från havet; de konstiga bergformationerna lockar nyckelfåglar och tallar verkar växa ut ur klipporna. Möjligheter nog under din semester i Playa de Muro.

Mallorca utflykter